Henri Ikonen siirtyy Jokereista Lukkoon, Aaro Vidgren Sportista JYPiin -  SM-liiga - Ilta-Sanomat
Henri Ikonen siirtyy Jokereista Lukkoon, Aaro Vidgren Sportista JYPiin - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Petman ja Vidgren siirtyvät JYP-paitaan. Molempien sopimus on  kolmevuotinen. - MTVuutiset.fi
Petman ja Vidgren siirtyvät JYP-paitaan. Molempien sopimus on kolmevuotinen. - MTVuutiset.fi

2018-19 Cardset Sarja 2 #300 Aaro Vidgren Lukko - Funstuffstore

Kypsällä pelillä pudotusviivan... - Rauman Lukko Official | Facebook

Aaro Vidgren korostaa vaatimustason ja kilpailutilanteen merkitystä - JYP  Jyväskylä
Aaro Vidgren korostaa vaatimustason ja kilpailutilanteen merkitystä - JYP Jyväskylä

JYP - Aaro Vidgren - YouTube

Aaro Vidgren - uusimmat sisällöt – yle.fi

Petman ja Vidgren JYPin uusimmat vahvistukset - LIIGA - 25.04.2022 -  Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Petman ja Vidgren JYPin uusimmat vahvistukset - LIIGA - 25.04.2022 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Aaro Vidgren solmi Lukon kanssa kahden vuoden jatkon

"Luonnejätkä” siirtyy Lukosta JYPiin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula Sportiin! | Vaasan Sport

Nikkilän syötöillä piste Kerholle - HPK kuroi kiinni raumalaisten kahden  maalin johdon, mutta ei onnistunut voittomaalilaukauskisassa | Urheilu |  Hämeen Sanomat
Nikkilän syötöillä piste Kerholle - HPK kuroi kiinni raumalaisten kahden maalin johdon, mutta ei onnistunut voittomaalilaukauskisassa | Urheilu | Hämeen Sanomat

Rauman Lukko kaudella 2017-18 - Liiga - Tappara.co

JYPin Aaro Vidgren ja Ilveksen Tuomas Salmela kahinoivat toisen erän  päätyttyä - MTVuutiset.fi
JYPin Aaro Vidgren ja Ilveksen Tuomas Salmela kahinoivat toisen erän päätyttyä - MTVuutiset.fi

Vidgrenille jatkoa Lukkoon - LIIGA - 07.02.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com -  Kaikki jääkiekosta
Vidgrenille jatkoa Lukkoon - LIIGA - 07.02.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Aiheet: aaro vidgren

HPK - Lukko | Juha Tamminen

Pitkävedosta 75 000 euroa Raumalle - Urheilu - Satakunnan Kansa

VIDGREN_AARO_1.JPG | HOCKEYIMAGE

Aaro Vidgren teki ensimmäisen maalinsa Sportissa - MTVuutiset.fi

Rauman Lukko Official - Ensimmäisen erän jäähyjen vuoksi altavastaajaksi  jäänyt Lukko oli kahdessa viimeisessä erässä selvästi parempi ja otti  työvoitolla kaikki pisteet Kouvolasta 1-4 lukemin. - Tämä oli työvoitto.  Lähdimme hyvin peliin
Rauman Lukko Official - Ensimmäisen erän jäähyjen vuoksi altavastaajaksi jäänyt Lukko oli kahdessa viimeisessä erässä selvästi parempi ja otti työvoitolla kaikki pisteet Kouvolasta 1-4 lukemin. - Tämä oli työvoitto. Lähdimme hyvin peliin

Si Rauman Lukko sa Twitter: "Aaro Vidgren (@vidgrn) jatkaa Lukossa myös  seuraavat kaksi kautta! Lue lisää: https://t.co/Ur0UB7pm4f #Lukko #Liiga  #Kiekkoareena #LS24 https://t.co/7yA8eJoZrS" / Twitter
Si Rauman Lukko sa Twitter: "Aaro Vidgren (@vidgrn) jatkaa Lukossa myös seuraavat kaksi kautta! Lue lisää: https://t.co/Ur0UB7pm4f #Lukko #Liiga #Kiekkoareena #LS24 https://t.co/7yA8eJoZrS" / Twitter