Home

ironia Asiakirja Ylittää puoliaika jalkapallo haihduttaa Absay käsitellä

Verona-tähti ei ole tehnyt päätöstä uransa jatkosta - "Valmentajaksi en  ainakaan ryhdy" - Puoliaika.com | Sports jersey, Verona, Sports
Verona-tähti ei ole tehnyt päätöstä uransa jatkosta - "Valmentajaksi en ainakaan ryhdy" - Puoliaika.com | Sports jersey, Verona, Sports

Puoliaika.com - kaikki jalkapallosta

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Urheilu | Kouvolan Sanomat
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Urheilu | Kouvolan Sanomat

PKKU-EPS 20.02.2021 Ensimmäinen puoliaika 1/2 | Pallokerho Keski-Uusimaa

Puoliaika jalkapallon pyhätössä - Katso video - Puoliaika.com

1. puoliaika: Barcelona ja Atletico tarjosivat huikeita maaleja

Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni MM-pudotuspeleihin  jännittävien minuuttien jälkeen - Jalkapallon MM 2022 - Turun Sanomat
Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni MM-pudotuspeleihin jännittävien minuuttien jälkeen - Jalkapallon MM 2022 - Turun Sanomat

Puoliaika.com (@Puoliaika) / Twitter

Muistatko mitä tapahtui El Clasicossa tasan 10 vuotta sitten - Puoliaika.com  | Ronaldo, Soccer, Football
Muistatko mitä tapahtui El Clasicossa tasan 10 vuotta sitten - Puoliaika.com | Ronaldo, Soccer, Football

Tottenham kaatoi Crystal Palacen 4–0 toisen puoliajan rutistuksella |  Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Tottenham kaatoi Crystal Palacen 4–0 toisen puoliajan rutistuksella | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

jalkapallo puoliaika - Puoliaika.com

Etelä-Korea ratkaisi pudotuspelipaikan lisäajalla – Uruguayn tehot jäivät  ensimmäiselle puoliajalle eivätkä riittäneet jatkoon | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Etelä-Korea ratkaisi pudotuspelipaikan lisäajalla – Uruguayn tehot jäivät ensimmäiselle puoliajalle eivätkä riittäneet jatkoon | Urheilu | Keski-Uusimaa

Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä  maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi
Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi

Puoliaika.com otteluennakko: RB Leipzig - Schalke - Puoliaika.com

Huuhkajat hävisi Romanialle vastahyökkäyksissä ja Pohjanpalo hukkasi  maalipaikkansa - Jalkapallo - Aamulehti
Huuhkajat hävisi Romanialle vastahyökkäyksissä ja Pohjanpalo hukkasi maalipaikkansa - Jalkapallo - Aamulehti

KuPS - Inter, ensimmäinen puoliaika - Jalkapallo - Turun Sanomat

1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Suomi-Tanska 1. puoliaika: Hankalaksi menee, Helmarit!

Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan  tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo
Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo

1. puoliaika: HJK matkalla ennätykseen

1. puoliaika: Italia kiinni jatkopaikassa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

1. puoliaika: Paitsiomaali ja rumaa repimistä

Ranska - Itävalta 22.7. Ensimmäinen puoliaika | Jalkapallon naisten EM |  Yle Areena
Ranska - Itävalta 22.7. Ensimmäinen puoliaika | Jalkapallon naisten EM | Yle Areena

1. puoliaika: HJK pyörittää IFK Mariehamnia

1. puoliaika: Nigeria ei taivu helposti

1. puoliaika: Suomi tyri - Hradecky pelasti