Home

Laittaa Viallinen mahdoton romania suomi jalkapallo panos tv setti demokraattinen puolue

Kansojen liiga: Huuhkajat jäi tasapeliin ärhäkän Romanian kanssa -  Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Kansojen liiga: Huuhkajat jäi tasapeliin ärhäkän Romanian kanssa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Sunnuntaina huima futispäivä – Huuhkajille unelma- vai painajaislohko?

Suomi ja Romania väänsivät 1–1-tasapelin, lopun paikoista ei mennyt sisään  – Huuhkajilla iso panos vielä maanantaina
Suomi ja Romania väänsivät 1–1-tasapelin, lopun paikoista ei mennyt sisään – Huuhkajilla iso panos vielä maanantaina

Romania–Suomi, ennakko: Kaikki Huuhkajat onnistuneet

Romania–Suomi-ottelun Leijonat & lampaat

Ennakko Suomi-Romania-otteluun: Mistä näet pelin, lohkotilanne, TV

Suomi–Romania-ottelun Leijonat & lampaat

Joronen Huuhkajien maalilla illan Romania-vieraspelissä | Urheilu |  Etelä-Saimaa
Joronen Huuhkajien maalilla illan Romania-vieraspelissä | Urheilu | Etelä-Saimaa

Romania kaatoi Suomen 1–0, Huuhkajien pelaajat manasivat hukattuja paikkoja  – katso kohokohdat | Yle Urheilu
Romania kaatoi Suomen 1–0, Huuhkajien pelaajat manasivat hukattuja paikkoja – katso kohokohdat | Yle Urheilu

U21 Highlights: Romania–Suomi 2–1 | Maaottelu | 25.3.2022 - YouTube

Liveseuranta: Suomi–Romania

Full Highlights (13 min.) | Romania–Suomi 1–0 | UEFA Nations League |  11.6.2022 - YouTube
Full Highlights (13 min.) | Romania–Suomi 1–0 | UEFA Nations League | 11.6.2022 - YouTube

Huuhkajien ja Romanian Kansojen liiga -ottelun liveseuranta - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Huuhkajien ja Romanian Kansojen liiga -ottelun liveseuranta - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Suomi haastaa Romanian, jonka jalkapallo kiiltää ja voi pahoin - Urheilu |  HS.fi
Suomi haastaa Romanian, jonka jalkapallo kiiltää ja voi pahoin - Urheilu | HS.fi

Kanerva: ”Näytämme taas todellisen tasomme” - Palloliitto.fi

Huuhkajien hyvä peli muuttui kahdessa minuutissa painajaiseksi - Urheilu |  HS.fi
Huuhkajien hyvä peli muuttui kahdessa minuutissa painajaiseksi - Urheilu | HS.fi

Huuhkajat hävisi Romanialle – Kansojen liiga -lohkon toisesta ottelusta  suotuisa tulos - MTVuutiset.fi
Huuhkajat hävisi Romanialle – Kansojen liiga -lohkon toisesta ottelusta suotuisa tulos - MTVuutiset.fi